Tevreden cliënten

Veel cliënten krijgen individuele begeleiding. De ervaringen zijn positief. Ze staan steviger in hun schoenen en voelen meer zelfvertrouwen. Ze ervaren weer grip op hun leven. En het is fijn dat je hulp krijgt als het zelf even niet lukt.

Tevreden client in haar woonkamer met kopje koffie

Neem contact met ons op

Als u hulp nodig heeft om uw leven weer op de rit te krijgen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij werken in kleine teams van goed opgeleide zorgprofessionals. Daarmee kunnen wij u persoonlijke zorg bieden. Zo krijgt u niet keer op keer te maken met nieuwe gezichten die niet bekend zijn met uw situatie. Dat is natuurlijk erg prettig. Neem vandaag nog contact met ons op.

Kosten en regelingen

Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning)

Voor persoonlijke begeleiding heeft u een indicatie nodig. Vraag deze aan bij het Wmo-loket van uw gemeente. Zij bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Als u thuiszorg ontvangt, dan betaalt u in de meeste gevallen alleen nog een eigen bijdrage aan het CAK (het Centraal Administratie Kantoor). De maximale eigen bijdrage is € 20,60. Het CAK regelt het en u betaalt elke maand aan hen.

Wlz (Wet langdurige zorg)

BetuweZorg levert ook vanuit een Wlz indicatie (indicatie voor verpleeghuiszorg). Er is dan sprake van een meer intensieve zorgvraag waarbij 24-uurs toezicht of zorg in de nabijheid nodig is. Ook voor deze vorm van zorg betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratiekantoor). De hoogte van de eigen bijdrage bepaalt het CAK en is afhankelijk van uw inkomen.

Onze cliënten beoordelen ons

Onze cliënten hebben onze dienstverlening beoordeeld met een

8.5

Aanmelden informatieavond Aanmelden informatieavond