Onze cliënten zijn erg blij met de hulp die ze krijgen

Veel van onze cliënten maken al gebruik van onze individuele begeleiding. Hun ervaringen zijn daarbij steeds positief. Zij geven aan dat ze steviger in hun schoenen staan en met meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden. Er heerst een teruggewonnen gevoel van grip en controle over (aspecten van) het leven. Bovendien is het gewoon fijn dat iemand kan helpen op het moment dat het zelf even niet lukt.

Lachende cliënt in haar deuropening

Neem contact met ons op

Als u hulp nodig heeft om uw leven weer op de rit te krijgen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij werken in kleine teams van goed opgeleide zorgprofessionals. Daarmee kunnen wij u persoonlijke zorg bieden. Zo krijgt u niet keer op keer te maken met nieuwe gezichten die niet bekend zijn met uw situatie. Dat is natuurlijk erg prettig. Neem vandaag nog contact met ons op.

Aandacht voor onze individuele begeleiding

Kosten en regelingen

Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning)

Voor persoonlijke begeleiding heeft u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Zij bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Als u thuiszorg ontvangt, dan betaalt u in de meeste gevallen hiervoor alleen nog een eigen bijdrage aan het CAK (het Centraal Administratie Kantoor). De maximale eigen bijdrage is € 19,00. Het CAK regelt alles verder en u betaalt elke maand aan hen.

Wlz (Wet langdurige zorg)

Begeleiding kan ook geleverd worden vanuit een Wlz indicatie (indicatie voor verpleeghuiszorg). Er is dan sprake van een meer intensieve zorgvraag waarbij 24-uurs toezicht of zorg in de nabijheid nodig is. Ook voor deze vorm van zorg betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratiekantoor). De hoogte van de eigen bijdrage wordt bepaald door het CAK en is afhankelijk van uw inkomen.

Onze cliënten beoordelen ons

Onze cliënten hebben onze dienstverlening beoordeeld met een

8.4