- Verzorgende IG / Maatschappelijke zorg

Persoonlijke aandacht

BetuweZorg vindt een persoonlijke benadering belangrijk. U krijgt daarom uw eigen, vaste hulp, zodat er altijd iemand voor de deur staat die u kent. De zorgprofessional en u leren elkaar kennen en bouwen een relatie op. U weet wie er bij u over de vloer loopt. Op kantoor heeft u een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo prettig.

Kosten en regelingen

Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning)

Voor hulp bij het huishouden heeft u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Zij bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Als u thuiszorg ontvangt, dan betaalt u in de meeste gevallen alleen een eigen bijdrage aan het CAK (het Centraal Administratie Kantoor). De maximale eigen bijdrage is € 20,60 per maand.

Wlz (Wet langdurige zorg)

BetuweZorg levert ook vanuit een Wlz indicatie (indicatie voor verpleeghuiszorg). Er is dan sprake van een meer intensieve zorgvraag waarbij 24-uurs toezicht of zorg in de nabijheid nodig is. Ook voor deze vorm van zorg betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratiekantoor). De hoogte van de eigen bijdrage bepaalt het CAK en is afhankelijk van uw inkomen.

Onze cliënten beoordelen ons

Onze cliënten hebben onze dienstverlening beoordeeld met een

8.5

Aanmelden informatieavond Aanmelden informatieavond