Maaltijden

BetuweZorg werkt samen met JB Food uit Eck en Wiel. Door deze samenwerking kunnen wij onze cliënten heerlijke vriesvers maaltijden, soepen en toetjes aanbieden, welke bij de cliënt thuis worden bezorgd. Doordat JB Food werkt met vaste bezorgers is er persoonlijk contact met de cliënt en hebben zij een signalerende functie naar familie en/of thuiszorg. 

JB Food is al bijna 50 jaar producent van ambachtelijk bereide maaltijden en soepen. Ook voor mensen met dieetwensen is er een gevarieerde keuze. De maaltijden worden direct na bereiding in heel korte tijd ingevroren. Hierdoor kan worden gewerkt zonder kunstmatige conserveringsstoffen en zo min mogelijk toevoegingen waardoor de smaak en de voedingswaarden optimaal bewaard blijven. Dit is de meest natuurlijke manier om versheid te garanderen. 

Ook voor cliënten die nog zelf koken is het erg praktisch om een paar heerlijke maaltijden in huis te hebben. Doordat JB Food niet werkt met een abonnement of afnameverplichting kunnen cliënten zelf bepalen hoe veel en hoe vaak zij maaltijden bestellen. De maaltijden zijn lang houdbaar met behoud van vitaminen, voedingsstoffen en smaak. Handig voor als koken, door omstandigheden, een keer niet uitkomt. De maaltijdverpakkingen zijn geschikt voor verwarming in zowel oven als magnetron.