Neem contact met ons op

Wij werken met kleine teams en streven ernaar zoveel mogelijk vaste zorgverleners bij u in te plannen. Zij beschikken allemaal over de juiste diploma’s en worden voortdurend bijgeschoold op verschillende handelingen. Wij helpen u zo goed mogelijk met de begeleiding die u nodig heeft. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Telefonisch contact

Kosten en regelingen

Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning)

Voor persoonlijke begeleiding heeft u een indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Zij bepalen of u hiervoor in aanmerking komt. Als u thuiszorg ontvangt, dan betaalt u in de meeste gevallen hiervoor alleen nog een eigen bijdrage aan het CAK (het Centraal Administratie Kantoor). De maximale eigen bijdrage is € 17,50. Het CAK regelt alles verder en u betaalt elke 4 weken aan hen.

Wlz (Wet langdurige zorg)

Begeleiding kan ook geleverd worden vanuit een Wlz indicatie (indicatie voor verpleeghuiszorg). Er is dan sprake van een meer intensieve zorgvraag waarbij 24-uurs toezicht of zorg in de nabijheid nodig is. Ook voor deze vorm van zorg betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratiekantoor). De hoogte van de eigen bijdrage wordt bepaald door het CAK en is afhankelijk van uw inkomen.

Onze cliënten beoordelen ons

Onze cliënten hebben onze dienstverlening beoordeeld met een

8.2