Nieuws overzicht

Samenwerkingsovereenkomst BetuweZorg en Q-Care

Samenwerkingsovereenkomst BetuweZorg en Q-Care

Op 10 oktober 2018 heeft BetuweZorg samen met Q-Care een samenwerkingsovereenkomst getekend.


Muzikale herfst bij BetuweZorg

Muzikale herfst bij BetuweZorg

Inde maanden september en oktober organiseert thuiszorgaanbieder BetuweZorg uit Geldermalsen gezellige middagen voor haar cliënten op verschillende locaties in Regio Rivierenland. 


BetuweZorg is bezig met het oprichten van de stichting “Vrienden van BetuweZorg”.

Deze stichting heeft als doel het faciliteren en organiseren van activiteiten voor cliënten van BetuweZorg en ouderen uit de omgeving van de locaties van BetuweZorg die behoefte hebben aan meer sociale contacten om vereenzaming te voorkomen. Denk hierbij aan spel- en creatieve activiteiten, tochten voor rollators en scoot mobielen, eet- en of drink proeverijen,


BetuweZorg voert per direct de nieuwe HBH-loonschalen in voor haar medewerkers

BetuweZorg voert per direct de nieuwe HBH-loonschalen in voor haar medewerkers

Er is al enige jaren discussie over de huidige salarissen voor thuiszorg medewerkers die huishoudelijke zorg verlenen. Werkgevers en werknemersbonden hebben onlangs de Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB), waarin deze beloning op een aanvaardbaar niveau wordt gebracht, aangeboden aan het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid, om deze algemeen verbindend te laten verklaren.


“De Huiskamer van Geldermalsen” komt tot bloei…

Sinds mei 2016 heeft Betuwezorg een prachtige ruimte “De Huiskamer van Geldermalsen”, die beschikbaar is voor het organiseren van verschillende activiteiten. Ontmoeting, gezelligheid en activiteiten staan centraal in de Huiskamer. Zo is iedereen welkom op de woensdagmiddag tussen 14:00u. en 16:00u. voor een gezellig praatje of leuk kaartspel, onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Wij zien tot onze vreugde dat het inmiddels iedere week gezellig druk is. Twee medewerkers van BetuweZorg ontvangen een flinke groep vaste bezoekers en begeleiden deze activiteit met veel liefde en plezier.


Maaltijden JB Food vallen in de smaak bij cliënten BetuweZorg

Maaltijden JB Food vallen in de smaak bij cliënten BetuweZorg

Sinds begin februari 2017 werkt BetuweZorg samen met JB Food uit Eck en Wiel. Dit familiebedrijf uit Eck en Wiel in de Betuwe, bereidt al bijna 50 jaar op ambachtelijke wijze vriesvers maaltijden en soepen in een professionele keuken.


Zorgorganisaties Rivierenland ondertekenen samenwerkingscontract wijkverpleging

Zorgorganisaties Rivierenland ondertekenen samenwerkingscontract wijkverpleging

De zorgorganisaties Huis ter Leede, BetuweZorg, Het Anker en Zorgcentra De Betuwe bundelen hun krachten op het gebied van wijkverpleging. Zo kunnen de organisaties meer kwaliteit bieden en efficiënter werken. De organisaties ondertekenden hierover op maandag 28 augustus 2017 een samenwerkingsovereenkomst.Nieuw: mobiele personenalarmering

Nieuw: mobiele personenalarmering

Sinds deze maand kunt u bij ons ook terecht voor mobiele personenalarmering. Mobiele personenalarmering geeft mensen een veilig gevoel, zowel thuis als onderweg. 


Informatiebijeenkomsten

Informatiebijeenkomsten

BetuweZorg organiseert een informatiebijeenkomst voor cliënten en andere geïnteresseerde. Als thuiszorgaanbieder informeren wij u graag over de wijzigingen die de laatste jaren in de zorg zijn ontstaan en de manier waarop BetuweZorg daar nu en in de toekomst mee omgaat om de zorg zo goed mogelijk te organiseren.


Eerste “BetuweZorg Doet!” groot succes

Eerste “BetuweZorg Doet!” groot succes

22 april jl. organiseerden wij onze eerste “BetuweZorg Doet!” actie in de vorm van een high tea.