Nieuws overzicht

‘’Ik kijk uit om weer naar school te gaan’’

‘’Ik kijk uit om weer naar school te gaan’’

Het eerste opleidingsjaar voor Petra zit er op

[ZOELEN] Werken bij BetuweZorg omvat een breed gebied. Huishoudelijke hulp, verzorgende hulp of verpleegkundige hulp. Deze thuiszorgorganisatie is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Als instromers of bestaande medewerkers geïnteresseerd zijn om door te leren, dan wordt dit door Betuwezorg toegejuicht.


‘’Je went aan je hulp’’

‘’Je went aan je hulp’’

Bertie van BetuweZorg is onmisbaar

[CULEMBORG] Mevrouw van der Meulen (91) maakt ongeveer dertig jaar gebruik van een huishoudelijke hulp. Het begon toen haar man ziek werd en verzorging nodig had. Na zijn overlijden heeft ze de hulp ‘aangehouden’ en de laatste tien jaar is Bertie van BetuweZorg een onmisbare schakel in haar bestaan geworden.


BetuweZorg start 'Hartverwarmend'

BetuweZorg start 'Hartverwarmend'

Om BetuweZorg nog meer te onderscheiden zijn onlangs de missie en visie herijkt waaruit het project 'Hartverwarmend' is ontstaan.


Langer zelfstandig met BetuweZorg

Langer zelfstandig met BetuweZorg

BetuweZorg is een thuiszorgorganisatie met oog voor de medemens. Zelfstandig functioneren in eigen thuisomgeving staat bij deze organisatie hoog aangeschreven. En dat omvat een breed gebied. De huishoudelijke hulp, de wijkverpleging, het aanschaffen van hulpmiddelen en het contact met mantelzorger of andere informele zorgverleners. Zomaar een greep uit de dagelijkse praktijk. Komende periode wordt iedere maand een ander onderdeel van de 'bedrijfsvoering' belicht om de mogelijkheden van BetuweZorg onder de aandacht te brengen.


BetuweZorg opent thuiszorgwinkel Zaltbommel

BetuweZorg opent thuiszorgwinkel Zaltbommel

Op 4 april aanstaande openen wij, in samenwerking met Vegro, een thuiszorgwinkel aan de Gasthuisstraat 11 te Zaltbommel. U kunt hier op werkdagen van 13:00 tot 16:30 uur terecht voor het (gratis) lenen, huren of kopen van zorghulpmiddelen. Onze nieuwe thuiszorgwinkel zal op 4 april om 15.30 uur op feestelijke wijze worden geopend en wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.


Samenwerkingsovereenkomst BetuweZorg en Q-Care

Samenwerkingsovereenkomst BetuweZorg en Q-Care

Op 10 oktober 2018 heeft BetuweZorg samen met Q-Care een samenwerkingsovereenkomst getekend.


Muzikale herfst bij BetuweZorg

Muzikale herfst bij BetuweZorg

Inde maanden september en oktober organiseert thuiszorgaanbieder BetuweZorg uit Geldermalsen gezellige middagen voor haar cliënten op verschillende locaties in Regio Rivierenland. 


BetuweZorg is bezig met het oprichten van de stichting “Vrienden van BetuweZorg”.

Deze stichting heeft als doel het faciliteren en organiseren van activiteiten voor cliënten van BetuweZorg en ouderen uit de omgeving van de locaties van BetuweZorg die behoefte hebben aan meer sociale contacten om vereenzaming te voorkomen. Denk hierbij aan spel- en creatieve activiteiten, tochten voor rollators en scoot mobielen, eet- en of drink proeverijen,


BetuweZorg voert per direct de nieuwe HBH-loonschalen in voor haar medewerkers

BetuweZorg voert per direct de nieuwe HBH-loonschalen in voor haar medewerkers

Er is al enige jaren discussie over de huidige salarissen voor thuiszorg medewerkers die huishoudelijke zorg verlenen. Werkgevers en werknemersbonden hebben onlangs de Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB), waarin deze beloning op een aanvaardbaar niveau wordt gebracht, aangeboden aan het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid, om deze algemeen verbindend te laten verklaren.


“De Huiskamer van Geldermalsen” komt tot bloei…

Sinds mei 2016 heeft Betuwezorg een prachtige ruimte “De Huiskamer van Geldermalsen”, die beschikbaar is voor het organiseren van verschillende activiteiten. Ontmoeting, gezelligheid en activiteiten staan centraal in de Huiskamer. Zo is iedereen welkom op de woensdagmiddag tussen 14:00u. en 16:00u. voor een gezellig praatje of leuk kaartspel, onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Wij zien tot onze vreugde dat het inmiddels iedere week gezellig druk is. Twee medewerkers van BetuweZorg ontvangen een flinke groep vaste bezoekers en begeleiden deze activiteit met veel liefde en plezier.